חששות מניתוח אורתוגנטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/06/2020 | 08:38 | מאת: גל

שלום רב ד"ר גילמן, אני בן 24 ומביקור אצל רופא פה ולסת הבנתי כי עליי לעשות ניתוח אורתוגנטי. בתמצית נכתב לי שיש לי לסת עליונה רטרוגנטית ולסת תחתונה פרוגנטית בין היתר. נשלחתי לבצע לא מעט צילומים ואז להגיע אליך לביקור, אני די חושש מהתהליך ומההשלכות של הניתוח ואשמח לדעת מה זה אומר בפועל לפני שאני נכנס לתהליך - כמה זמן החלמה ממוצעת, האם באמת אסור להיחשף לשמש חצי שנה וכדומה כמה זמן לוקח לקבל תור לניתוח בממוצע דרך בילינסון ושאלה אחרונה הרופאה אמרה לי שלפני הניתוח יהיה עליי לעשות יישור שיניים, האם זה חייב להיות עם גשר גלוי או שיש דרכים אחרות לעשות את זה. אני בגיל שזה לא נעים להסתובב עם גשר. תודה רבה על זמנך

גל שלום, יש כאן הרבה שאלות, כולן במקום. לא ניתן לתת מענה מספקת ומדויקת בלי לבדוק אותך ולהבין מה בדיוק מפריע לך. אני אשמח לשבת איתך במסגרת בית החולים, לבדוק אותך ולהסביר לך על תהליך הטיפול הזה. מרבית המטופלים זקוקים ליישור שיניים לפני ואחרי ניתוח כזה. את הפרטים של סוג ה"גשר" - אני ממליץ לך לשוחח עם אורתודנט שלנו שתשמח להסביר לך אפשרויות טיפוליות ליישור שיניים. הזמן המתנה לניתוח כאן עומד על כ15 חודשים. בברכה, ד"ר גילמן

22/06/2020 | 09:23 | מאת: גל

תודה ד"ר, האם כדי להגיע לבדיקה בצורה מיטבית צריך צילומים או שניתן בלי?

מנהל פורום אורתוגנטיה