בקשר לניתוח אורתו-כירורגי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/05/2020 | 14:04 | מאת: אלי

שלום ד"ר , אני בן 28 ולפני כיומיים הייתי אצל אורתודונטית מומחית פרטית על מנת לבצע יישור שיניים , היא בדקה את הפה והשיניים ונתנה לי הפניה לפגישת ייעוץ אצל כירורג פה ולסת מומחה על מנת לעשות ניתוח לקידום מנדיבולרי , יחד עם זאת היא נתנה לי אלטרנטיבה אורתודונטית ע"י מכשיר carriere motion , השאלה שלי היא האם המכשיר בעצם עושה את אותה הפעולה כמו ניתוח אורתוגנטי ? או שהוא נותן מענה רק ע"י הזזת שיניים ולא של כל הלסת ( ואז קו השיניים יהיה זהה אבל הלסת התחתונה עדיין תהיה קצרה ביחס לעליונה ) , האם אתה מכיר את המכשיר וממליץ לנסות אותו לפני שפונים להליך כירורגי , תודה רבה .

אלי שלום, האורתודונטית שלנו משתמשת בcarriere motion עם תואצאות מרשימות. אבל זה לא מזיז את הלסתות, ולא יכול לתקן לסת בולטת או סנטר בולטת. אני לא יכול לכוון אותך יותר לבדוק אותך כאן. במידה ואתה רוצה לבוא לבדיקה, אפשר לקבוע תור אליי זימון תורים - לבקש תור משותף לאורתודנט ואליי ביחד.

מנהל פורום אורתוגנטיה