נקודה כחולה בחניכיים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

02/05/2020 | 21:32 | מאת: שירה

שלום, אתמול שמתי לב שיש לי נקודה קטנה בצבע כחול על החניכיים, ממש מתחת לשן הקדמית למטה. חשבתי שזה לכלוך ולכן צחצחתי את השן וחשבתי שזה ירד, אבל היום שוב הבחנתי בנקודה, וראיתי שהיא נשארה גם אחרי הצחצוח. מה זה יכול להיות? האם דורש בדיקה?

שירה שלום, נקודות כחולות בחניכיים יכולות לנבוע מכמה סיבות אך נדרשת בדיקה ע"י רופא (כירורג פה ולסת או מומחה לרפואת הפה) כדי לשלול סוג ספציפי (נדיר) של גידול. לציין כי רוב הנקודות האלה הם שפירים לגמרי. במידה ואת רוצה פרטים נוספים על קביעת תור לרופא מתאים, תכתבי לי למייל - [email protected] - אשמח לעזור.

מנהל פורום אורתוגנטיה