שאלה בקשר לניתוח לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/04/2020 | 10:27 | מאת: אסתי

היי. הלסת העליונה שלי מקדימה את התחתונה וזה נותן לי מראה של לסת תחתונה חלשה ומשפיע על הדיבור שלי. כשאני מחייכת השיניים העליונות שלי עוברות את השפה התחתונה שלי. האם אפשר למשוך את השיניים העליונות עם גשר ולהזיז את הלסת התחתונה קדימה כדי שיהיה לי סנטר יותר דומיננטי.

היי אסתי, תמיד צריך להיזהר בפורומים כלאה מלהתחייב למה שאפשר ומה שאי אפשר. כמובן שאני אצטרך לראות אותך ולהבין את הבעיה לרמה של פרטים קטנים מכל ההבטים. אבל כעיקרון, כן. אפשר למשוך את השיניים העליונות אחורה ולהביא את הלסת התחתונה קדימה. אנו פותחים את מרפאת החוץ שלנו בבילינסון החל מיום א' הקרוב, את מוזמנת לקבוע תור לבדיקה ראשונה. ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה