שאלה לגבי שיניים בולטות או לסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/04/2020 | 01:59 | מאת: תופ

עברתי טיפול בגשר לפני כמה שנים ושנה וחצי בערך לאחר שהורדתי את הגשר , השיניים התחתונות התחילו לצאת וכרגע הסגירה לא ישרה השיניים התחתונות בולטות יותר , זאת אומרת יצרו מצב של לסת בולטת , האם יש אפשרות לעשות טיפול גשר רק בשיניים התחתונות ולהשים טבעות בעליונות האחריות כדי למשןך עם גומיות את הלסת התחתונה בחזרה שוב ?

היי, חשוב מאוד להגדיר האם הלסת בולטת או רק השיניים. במידה ואהבת את המקום של השיניים מייד בסיום היישור שיניים, מאוד נדיר (אבל לא בלתי אפשרי) שהלסת עצמה זזה. יותר סביר שהשיניים זזו חזרה לאחר הורדת הקיבוע. בכל אופן, מומלץ לקבוע תור בשלב ראשון לאורתודונט מומחה - יש תורים פנויים אצלנו מאמצע חודש יוני! בהצלחה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה