ניתוח אורתוגנטי דרך קופ"ח

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

22/02/2020 | 15:24 | מאת: א. לוי

היי, יש לי בעיה קשה עם הלסתות, הן העליונה והן התחתונה כשהתחתונה נמצאת במיקום פנימי לעומת העליונה ואילו העליונה בולטת החוצה וגם יש לי גאמי סמייל בולט במיוחד. בעבר הרחוק היה לי גשר על הלסת העליונה וכעת השיניים קצת זזו. המצב הנוכחי מקשה עליי בשינה, באכילה וגם ברמה האסטטית. הייתי מעוניין לתקן זאת בניתוח. יש לציין שאני חבר במכבי שירותי בריאות ויש לי כרטיס מכבי שלי. רציתי לדעת אם תוכלו להפנות אותי למנתח מומלץ שעובד עם קופ"ח מכבי בכדי להגיע לייעוץ. אני גר באזור פתח תקווה. תודה רבה על העזרה שאתם מושיטים ושלא נחשוש לחייך... א. לוי

היי, יש כמה וכמה רופאי פה ולסת עם ניסיון אשיר בניתוחים אורתוכירורגיים המקבלים דרך מכבי. אפשר למצוא המלצות דרך מוקד של מכבי. לחילופין, אפשר לבקש אישור להפנות אותך לבילינסון! בהצלחה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה