חניכיים של תינוק עם בליטות א-סמטריות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

15/02/2020 | 19:35 | מאת: מיכל

שלום, ביחי בת חצי שנה, לאחרונה שמתי לב לצורת החניכיים שלה, נראות בליטות לא אחידות לכל אורך החניכיים, בצבע לבן ובצורה לא סימטרית. לילד הגדול זה לא היה נראה כך כלל. לרוב, החניכיים חלקות ורק איפה שבוקעת של יש בליטה קטנה. אך במקרה של ביתי יש בליטות לא אחידות בכל הלסת. מצרפת תמונה. אשמח להבין האם עלי לפנות לרופא בהקדם? האן המצב הזה מוכר?

בוקר טוב, הפורום הזה מיועד לבעיות מבנה לסתות בקשר לטיפול אורתוכירורגי. ממליץ לקבוע תור לבדיקת רופא שיניים מומחה לילדים לצורך הערכה. ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה