עקירת ניבים שבקעו על החניכיים - לפני טיפול אורטודונטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

04/02/2020 | 20:08 | מאת: ריטה

היי, אני לפני טיפול אורטודנטי.שני הניבים העליונים בקעו על החניכיים העליונות. לאחר סל צילום אורטודנטי ובדיקת מומחה חניכיים, יחד עם התייעצות האורטודנטית הוחלט לעקור את הניבים הללו בגלל מצבם הבריאותי הלא טוב. הם טוענים שעדיף לעקור אותם מאשר לעקור שיניים בריאות בכדי להוריד אותם למטה. השאלה האם עקירת הניבים הללו קיימת סכנה פפגיעת סינוסים/ערובות העיניים או פגיעה בעצבים? תודה ויום מעולה, ריטה

ריטה שלום, קשה מאוד לענות על שאלתיך בלי לבדוק אותך. חסר הרבה ניתונים - בת כמה את? מה מצב הרפואי? איך הסגירה של השיניים? האם צפוי עוד טיפולי שיניים, כולל יישור שיניים? לכן ,אני ממליץ לך לקבוע תור לבדיקה במרפאתנו בבילינסון, נשמח לבדוק אותך ולתת המלצות להמשך הטיפול. ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה