אפטות ומחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/08/2011 | 13:43 | מאת: אלון

האם יש קשר בין מחלת הנשיקה להופעת אפטות באופן כרוני ועקבי מאז פרצה אצלי המחלה ? חליתי במחלה לפני כ 4 שנים ומאז המערכת החיסונית שלי לא כמו בעבר . מעבר לדברים אחרים שאני סובל מהם הופעת האפטות היא החמורה מכולן . יש מקרים שיש לי פצעים בעומקי הגרון וזה מקשה עליי לבלוע

19/08/2011 | 03:47 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום אלון, הבעיה שהצגת אינה בתחום הכיסוי של הפורום. עליך לגשת ולהבדק אצל רופא מומחה לרפואת הפה או באחת מהמחלקות לכירורגיית הפה והלסתות בבי?ח.

מנהל פורום אורתוגנטיה