ניתוח אורתוגנטי לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

24/10/2019 | 14:23 | מאת: ליאור

לא מזמן סיימתי תהליך של יישור שיניים ועוד לפני אמרו לי שללא ניתוח בלסת התחתונה אני לא אוכל להגיע לתוצאה של שיניים ישרות ועכשיו כשאני רואה את התוצאה אני מבין שהלסת התחתונה מהווה בעיה המראה שלהם גורם לי לבעיה אישית בנוסף תמיד בגלל מבנה חלל הפה הייתה לי בעיה בדיבור וחשבתי שזה יעזור.. זה עדיין כך בעיקרון רציתי לדעת האם הצטרך לשלם מחיר מלא על ניתוח מסוג כזה ואם כן/לא כמה דבר כזה יעלה בערך.. עוד שאלה אם זה שאני במהלך שירות צבאי יהווה בעיה בביצוע ניתוח מסוג כזה

ליאור שלום, סליחה על האיחור במענה. בתוך מסגרת בית חולים בילינסון, לא צריך לשלם עבור הטיפול אבל כן צריך להשיג אישור מקופת חולים - זה ניתן על בסיס קריטריונים של חומרת ההרפעה הסגרית ו/או פער בין גודלם של הלסתות. כדי להוכיח את זה, צריך להביא צילומי שיניים ולסתות מלפני תחילת הטיפול הראשון. זה שאתה כרגע בשירות צבאי לא משנה את מהלך הניתוח או זכאויותך להינתח. אני מקווה שזה עוזר, במידה ויש שאלות נוספות, נא להשיב.

מנהל פורום אורתוגנטיה