הרחבת לסת וכאבים בצד

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

28/09/2019 | 01:11 | מאת: דורון

הייתי אצל שני אורטודנטים, אחד אמר שזה אפשרי לטפל באמצעות פלטות שקופות, ואחד אמר לי שהוא לא מתעסק עם זה, ולכן יש לי צפיפות גדולה בשיניים. השיניים הקידמיות והצדדיות נכנסות יותר מאשר השניים התחתונות. השאלה שלי האם זה הגיוני ליישר את זה רק בעזרת פלטות שקופות והאם קשת צרה לא מעידה על מקסילה צרה שמצריכה ניתוח כדי להרחיב את הלסת העליונה? כי נאמר לי שיש לי קשת שיניים צרה אבל לא דיבר על הלסת, כי אם לא מטפלים בגורם המרכזי לבעיה של הצפיפות התוצאה של ישור השיניים לא תיהיה טובה ואז לא עשיתי בזה כלום.

דורון שלום, חלק גדול מהטיפולים ליישור שיניים היום, ניתן לטפל באמצעות פלטות שקופות, אבל זה תלוי בניסיון ומיומנות של האורתודנט וכמובן לכל מטופל יש דרישות וצריכים אישיים. בקשר לרוחב של לסת העליונה, איאפשר בשבילי להגיד בלי לבדוק אותך. אבל אתה צודק שזה חשוב להבין אם יש בעיה של לסת צרה לפני תחילת טיפול בצפיפות. אתה מוזמן לקבוע תור אליי במרפאה בבילנסון.

מנהל פורום אורתוגנטיה