בעיה באף אחרי ניתוח לסת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

31/08/2019 | 15:01 | מאת: עמית

עשיתי ניתוח לסת לפני שלוש שנים ומאז התרחב לי האף באיזור הנחיריים. הרופא שניתח אותי כבר לא עובד ורציתי לדעת אם אפשר ללכת לרופא מנתח אחר והוא יוכל לעשות לי תפר בבסיס האף במרפאה כדי להקטין קצת מההתרחבות? האם רופא אחר יסכים לעשות זאת עבור תשלום?

עמית שלום, לדעתי לא צריך להיות בעיה לטפל לאחר 3 שנים אבל זה לא רק עניין לעשות תפר פשוט. יצטרך להפריד את החיבורים של באף לעצם. אבל אפשרי. אינני רואה סיבה שלא ניתן לעשות.

23/10/2019 | 20:03 | מאת: עמית

תודה על התשובה, האם זה הליך מסובך וכואב? אפשר לעשות אותו במרפאה בהרדמה מקומית?

מנהל פורום אורתוגנטיה