ניתוח לסת תחתונה ועליונה-שאלההה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

12/08/2019 | 02:06 | מאת: תמי

שלום, אני עוברת את הניתוח ללסת תחתונה ועליונה ברמת אסטית בלבד- סנטר שטיפה מחודד ובולט. האם את ממליץ לוותר, חושב שהסיכונים מרובים כדי לעשות אותו אסטיטית. שאלה שניה יש לי אף מעולה (טבעי) יש סיכוי שהוא ייהרס או יתרחב מהניתוח???

היי תמי, אסטטיקה גם סיבה טובה לעבור את הניתוח! האם לוותר - זה תלוי כמה המראה מפריע לך ועד כמה זה אמור להשתפר לאחר הניתוח. בידיים טובות, סיכונים בניתוח אורתוכירורגי הם נמוכים. אז לא להילחץ! לגבי האף, זה גם תלוי בסוג ניתוח של לסת העליונה, בעיקר קידום והזזה כלפי מעלה.

19/08/2019 | 22:09 | מאת: תמי

אני עושה קידום הלסת העליונה, זה אומר שהאף יתרחב או ייהרס לי? עליי להציף את זה? אם זה אכן ייפגע אני לא אעשה את הניתוח. מצד אחד ישפר סנטר מצד דני ייפגע באף. הסיכון גבוה בהזזת האםלסת בנוסף קדמית קדימה? אתה חושב שדר קלנר מאסף הרופא רופא שיש לסמוך עליו בניתוח?

מנהל פורום אורתוגנטיה