סגירה הפוכה של לסתות, ילדה בת 8.5

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

12/07/2019 | 00:00 | מאת: לילך

שלום רב, הבת שלי בת 8.5 סובלת מסגירת לסתות הפוכה, כרגע המצב די סביר, נראה התחלה. היום ביקרנו אצל אורטודנר שאמר להגיע עוד שנתיים לבדיקה נוספת ושעדיין מוקדם לטפל, כדיי לראות התפתחות. אני חוששת שיהיה מאוחר מידיי.. כיצד אדע מה נכון לעשות? אציין שגם אני סובלת מאותה בעייה שלא טופלה...אני לא רוצה להזניח אצ ביתי אודה לתשובה

היי לילך, אני ממליץ לך לקבוע תור לבדיקה במרפאתנו, אז אפשר יהיה לבדוק את ביתך ולהבין את הנושא יותר לעומק.

מנהל פורום אורתוגנטיה