צריבה בחניכיים אחרי אכילה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

19/05/2019 | 20:20 | מאת: צ. ח.

שלום מזה כמה ימים שאני חווה צריבה קשה בחניכיים התחתונות כשאני אוכלת - הצריבה מופיעה כמה שניות אחרי בליעת האוכל. מעולם לא חוויתי דבר כזה. החניכיים לא נראים מודלקות. יש לציין שאני חולה בווירוס שפעתי והצריבה הופיעה ביום השישי למחלה. מה יכול להסביר את זה וכיצד לבדוק זאת תודה רבה

שלום, זה פורום על אורתוכירורגיה. הצריבה בהחלט יכול להיות קשורה למחלה ויראלית שלך. מומלץ להיבדק ע"י מומחה לרפואת הפה. רפואה שלמה!

מנהל פורום אורתוגנטיה