גוש בלסת תחתונה מתחת לשן

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

14/05/2019 | 20:22 | מאת: ש.ש.

שלום . לפני מס' חודשים הופיע לי גוש בלסת התחתונה מתחת לשן. רופא השיניים שלי אמר שמדובר בעצם חדשה שגדלה שם. האמנם??!! צירפתי צילום שעשיתי היום במכון צילום פרטי. אשמח לקבל עוד חוות דעת. תודה

היי, בליטות של עצם בחלק הפנימי של הלסת התחתונה שכיחות - נקראים Torus mandibularis. יכול להיות שמדובר בזה. אופציה שניה, שיש דלקת מאחת השיניים הגורמת לנפיחות בעצם וכתוצאה מכך, בליטה כלפי חוץ. ויש עוד כמה סיבות פחות שכיחות. בכל אופן, במידה ואתה רוצה חוות דעת, ניתן לקבוע תור לרופא פה ולסת במרפאתנו. אגב, לא מצאתי את הצילום שצירפת.

מנהל פורום אורתוגנטיה