התחייבות קופת החולים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/04/2019 | 13:59 | מאת: דניאל

שלום ד״ר אישרו לי את הניתוח ויש לי טופס 17. אני צריך לעבור ניתוח בלסת העליונה. נאמר לי בבית החולים שאין להם מקום והם עמוסים עבור התהליך האורטודנטי המקדים וכעת אני עושה אותו באופן פרטי, מכיסי. האם יש אפשרות שהקופה תשתתף איתי בעלות הגשר? תודה מראש

היי דניאל, ראשית לגבי השתתפות קופת חולים בקשר לטיפול אורתודונטי מכין לניתוח אורתוכירורגי. בדרך כלל, מי שמקבל טופס 17 לניתוח אורתוכירורגי גם זכאי להשתתפות לאורתודונטיה מכינה. אבל צריך לוודא באיזה רופאים ניתן לעבור טיפול. אני מציע שתכתוב לפניות הציבור של הקופת חולים שלך ותשאל אותם. אנו מחכים לקליטה של אורתודנט מומחה בבילנסון - הוא אמור להתחיל בעתיד הקרוב, ויטפל בעיקר באורתודונטיה מכינה לניתוחים אורתוכירורגיים.

מנהל פורום אורתוגנטיה