ניתוח אורטוגנטי למה רק הלסת התחתונה שלי לא גדלה?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

23/04/2019 | 00:34 | מאת: דוד

אני צריך לעשות ניתוח רק בלסת התחתונה להאריך אותה ב6 מילמטר ולסובב אותה נאמר לי שמבנה הפנים מתחלק לשלוש ושני שליש הפנים שלי גדל באופן תקין וסנטר גדל באופן תקין השאלה שלי היא איך קרה מצב ורק הלסת התחתונה לא גדלה מה יכול לגרום למצב כזה לקרות?

דוד שלום, יש כמה סיבות למה לסת אחת גודלת פחות או יותר מהשני וגם למה לפעמים לסת רחבה או צרה, מרובה או קשתית, פנים קצרות או ארוכות. מה שרלוונטי כרגע זה האם הלסת יציבה או עדיין גדלה או נסוגה ואיך להביא אותה למקום תקין ויציב. ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה