זמן המתנה לניתוח ופגיעה בעצב

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

02/04/2019 | 01:41 | מאת: ליאל

כמה זמן המתנה לניתוח אורתוגנטי במערכת הציבורית בבלינסון היתכן 3שנים המתנה ?כמה זמן החלמה מהניתוח של שתי לסתות ופגיעה בעצב תחזור במלואה ?

היי, כעת קובעים תורים ליוני 2020, כלומר המתנה של 14 חודשים. החלמה לאחר ניתוח 2 לסתות - מומלץ מנוחה בבית למשך 3 שבועות, רוב הנפיחות יורדת תוך חודש אבל ממשיך בהדרגה למשך 3-6 חודשים. סביבות 90% של מטופלים מרגישים שינוי בתחושה בשפה התחותנה מייד לאחר הניתוח. לאחר שנה, רק כ9% סובלים מהפרעה תחושתית. אבל כל פגיעה חוזר בקצב שלו.

מנהל פורום אורתוגנטיה