משך זמן הייעוץ......

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

13/03/2019 | 13:23 | מאת: מישהי

היי ד״ר , ראיתי באתר של הזימון תורים שיש תור פנוי כל עשרים דקות נגיד 9:40 , 10:00 זה אומר שהפגישת ייעוץ אורכת סך הכל 20 דקות? תודה רבה (:

14/03/2019 | 02:04 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום פגישת יעוץ ראשונית נמשכת בהתאם למקרה ולשךב הטיפול. אחד מהיתרונות המשמעותיים בטיפול אישי, היא שניתן לקבל את כל הזמן ותשומת הלב שנדרשים. באורתו-כירורגיה של הפנים, יש לכך משמעות רבה משום שמדובר בניתוח משמעותי שמשנה את מבנה הפנים . חשוב שאני אבין למה בדיוק שואפים המטופל או המטופלת, ברמה הפרטנית ביותר. וגם חשוב שאתם תבינו בדיוק מה התהליך. לסיכום : בתפיסתי, הזמן איננו פקטור בתהליך כזה. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה