ייעוץ רפואי..........

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/01/2019 | 21:30 | מאת: שיר

היי מאז שאני קטנה אני סובלת מסנטר נסוג (לא אובחנתי)אני חושבת שזה מבנה גנטי .(גם לאחותי יש ככה)כשהלכתי לאורתודנט חזרתי בוכה כי הוא אמר שזה סוג של מבנה פנים ואין מה לעשות עם זה .האם יש סוגי מבני פנים שאי אפשר לתקן?והאם לא חייב לשים גשר לפני הניתוח ?

27/01/2019 | 22:13 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

אענה לך בקצרה : 1. כן, אפשר לתקן גם סנטר נסוג וגם לסת נסוגה. 2. לפעמים לא צריך בכלל יישור שיניים ולפעמים זה מבוצע לפני או אחרי הניתוח. לפרטים נוספים ניתן לפנות לקריאה באתר שלי www.Dr-allon. Net ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה