הוצאת קיבוע בלסת העליונה שזה מציק

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

13/01/2019 | 01:53 | מאת: הילה

ד"ר שלום, לגבי הוצאת הברגים/קיבוע לאחר ניתוח אורטוגנאטי האם ההליך מורכב? כמה זמן בצקות לאחר הורדת הברגים הרי פותחים הכל מחדש. והאם פעולה זו גם מחייבת לשלם עבור בית חולים פרטי בנפרד ושכר טירחה למנתח (ניתוח ה אורטוגנאטי הגיע ל85 אלף) פשוט רוצה לדעת להיערך גם כלכלית וגם נפשית כי שוב בצקות ונפיחויות ופתיחת באיזור, האם יש בזה סיכון לתזוזה של הלסתות?.

13/01/2019 | 06:12 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום הילה הוצאת הפלטות והברגים היא ניתוח לכל דבר. כמו בכל ניתוח, יש לשקול את היתרונות לעומת הסיכונים והתופעות הנלוות. ב95% מהמקרים הוצאת הברכיםמוהפתטות איננה נדרשת ובוודאי אינה מוצדקת. לעתים נדירות יש צורך רפואי בכך ואז עלות הניתוח מכוסה ברובה ע״י חברות הביטוח. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה