עצמות לחיים אסימטריות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/12/2018 | 08:45 | מאת: מאי

שלום דר אלון מה עושים במקרה שעצמות הלחיים לא סימטריות? אני מתכוונת במצב שעצם לסת אחת גדולה ובולטת יותר מהשנייה בכל המימדים. יש אפשרות לתקן את זה בניתוח באופן כזה שעצמות הלחיים יהיו שוות לחלוטין?אם כן איזה ניתוח בדיוק? מה אפשר לעשות והאם החתכים גם במקרה כזה יכולים להיות דרך הפה ולא ממקומות אחרים שמשאירים צלקות?

27/12/2018 | 08:51 | מאת: מאי

כתבתי עצם לסת אחת גדולה יותר, התכוונתי כמובן לעצם הלחי בלסת העליונה, העצם שנמצאת בגובה של האוזניים

27/12/2018 | 12:23 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום, כמובן. מתכננים שתלים מותאמים אישית על בסיס הדמיית CT שלך. השתלים סימטריים לחלוטין בצידם החיצוני. החדרת בשתלים מתוך חלל הפה וללא צלקות חיצוניות. לקביעת תור ליעוץ התקשרי לחן 0778104889 ד״ר אלון

27/12/2018 | 13:27 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

הטלפון הנכון 0779104889

מנהל פורום אורתוגנטיה