הזרקות לפנים מילוי ללחיים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

04/12/2018 | 19:33 | מאת: תהילה

חצי שנה לאחר ניתוח אורטוגנאטי האם ניתן להזריק חומרי מילוי ללחיים בשלב הזה או שעלי להמתין 12חודש.. והאם לייעוץ עבור מילוי לחי התשלום 1500שח?

05/12/2018 | 05:17 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום תהילה יש להמתין שנה מהניתוח עד לגמר ההתאמה מחדש של הרקמות הרכות לפנים, כדי לבחון את הצורך ולבצע את ההזרקות נכון. לגבי עלויות אנא פני לחן 0779104889 ד״ר אלון

09/12/2018 | 20:17 | מאת: תהילה

שלום ד"ר, תודה רבה על המענה אך יש לי שאלה שמטרידה מאד לאחר הניתוח כחצי שנה ועודני מרגישה הכל!! ברזלים האחזור קשה ממש ניתן להרגיש את השבר ולהבדיל כמו גשר שנמצא בתוך הבשר האם אי הנוחות הזו לכל החיים כי הדבר נותן לי תחושה של בעלת מום.. וגם השרירים עדיין לא טבעיים הכל נורא נוקשה ולא רגיל, האם בשלב מסוים ניתן להסיר את הברזלים? זה כרוך בניתוח קשה ושוב בצקות? ומתי ניתן להסיר כי זה ממש מציק. (החלום שלי זה שהשפתיים יחזרו, שאצליח להתגבר ולפתור את נושא השקעים ושאפסיק לרגיש את השבר והברזלים שאהיה כמו כולם.

09/12/2018 | 22:11 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום תהילה לאחר חצי שנה ניתן להוציא את מה שאת מכנה ״ברזלים״. אני משער שאת מתכוונת לפלטות הקיבוע. באותה הזדמנוצ ניתן גם להחליק את העצם כדי שלא תרגישי מדרגות או הפרעה כלשהי באיזור הניתוח. אני צריך לראות באיזה סוג פלטות השתמש המנתח שלך. אמא הביאי לי מכתב סיכום ממנו. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה