ניתוח אורתוגנטיה ללסת ולפנים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

17/10/2018 | 15:27 | מאת: ממ

הבת שלי מחכה כבר כמה שנים לניתוח .והיא עברה אצלכה טיפולי הכנה שהגיע המועד לניתוח התברר שאתה כבר לא עובד עם קופת חולים כללית מה היא אמורה לעשות.ולמה אתה לא מסיים את מה שהתחלת.ואז עובר לפרטי

17/10/2018 | 17:34 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, אני מלווה בממוצע כ-300 מטופלים בכל רגע נתון, בשלבים שונים של הכנתם לניתוח. מאחר שבית חולים מבילינסון הוא בית חולים ציבורי לא ניתן לבחור את המנתח, בשונה מהשוק הפרטי. כיום יש בפנייך שתי אפשרויות : להמשיך במסלול ההכנה בבילינסון עם הרופא או אחד הרופאים שימלאו את מקומי, או להמשיך את התהליך איתי באופן פרטי, תוך הקפדה על חוק הצינון (חצי שנה) מהביקורת האחרונה במערכת הציבורית. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה