מטופלים מבלינסון שיעברו לאסותא

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

17/10/2018 | 11:46 | מאת: דניאלה

דר שלום, האם המטופלים שלך מבלינסון שנמצאים בהכנה אורתודונטית ויעברו לאסותא יצטרכו לשלם מחיר מלא עבור הניתוח? הרי מדובר בעשרות אלפי שקלים והם ניגשו לכל ההכנה בידיעה שאתה תהיה המנתח לאחר שקיבלו ט-17 על כל הטיפול?

17/10/2018 | 15:32 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב מטופלי בילינסון שנמצאו זכאים לט-17 יוכלו לעבור את הניתוח בבילינסון אצל רופא שימלא את מקומי. אני ממשיך לנתח במערכת הפרטית, שאינה מקבלת בשלב זה ט-17, אלא התחייבות והחזר של חברות הביטוח הרפואי בלבד. בכל מקרה, אנו נקפיד על חוק הצינון. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה