חוסר בקו לסת ולחי.......

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/10/2018 | 11:56 | מאת: קו לסת ולחי

אני 4 חודשים אחרי הניתוח האורטוגנטי עדיין עם בצקות ,וחסר לי לחיים וקו לסת בין הלחי לסנטר ,רוצה לדעת מתי רלוונטי לבוא להתייעצות בעניין ,האם הבצקות יכולות לבלבל בעניין גודל השתלים או המילוי ?אני יודעת שרק לאחר שנה מהניתוח ניתן לתקן אבל אני רוצנ מושג מה עושים מכאן והלאה והאם לבעיה שלי יש פיתרון ריאלי שלא מסכן אותי .

10/10/2018 | 20:19 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, כמובן, ניתן להגיע להתייעצות כדי לשמוע על האופציות הטיפוליות השונות. הניתוח עצמו יבוצע לא פחות משנה לאחר הניתוח האורתוגנטי. עם זאת יש תהליך תכנון וייצור של המשתלים ואותו ניתן להתחיל כבר מעט קודם. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה