שאלה לגבי הפגישת ייעוץ

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

04/10/2018 | 00:22 | מאת: אנונימית

היי ד״ר רציתי לשאול אם אפשרי לראות אצלך ביעוץ תמונות של אנשים לפני הניתוח לסת וסנטר ואחרי? זה מאוד יעזור ועוד שאלה , כמה זמן הפגישת ייעוץ אורכת? תודה

04/10/2018 | 06:37 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, אני כרופא, מחויב לשמור על פרטיותם של המטופלים. אולם, כדי לענות על הצורך במידע ותמיכה הקמנו מספר מטופלים שלי בעבר ואנוכי קבוצה גדולה לתקשורת ישירה בין המנותחים לשעבר והמנותחים העתידיים בפייסבוק ובווטסאפ. שם מתפרסמות מעת לעת תמונות ביוזמת החברים שעברו את הניתוח בעצמם. ניתן להגיש בקשה להצטרף לקבוצה ששמה : היפים והאמיצים G0289 ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה