ניתוח אורטוגנטי ושתלים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/09/2018 | 16:47 | מאת: תהילה

עשו לי ניתוח אורטוגנאטי כושל ובו הוציאו שומן מהלחיים בנוסף בעקבות הניתוח השפתיים הפכו קצרות ודקות בצורה כעורה האם זה בגלל השומן שהוציאו אז השפה נופלת ולא מתוחה או בגלל שרירים וזה אמור להשתחרר ? ומה הפיתרון האידיאלי ביצוע שתלים ללחי או חומצה הילרונית מאחר ואני כבר פגועה מרשלנות רפואית איזה פרוצדורה לבחור שומן עצמי הזרקות חומרי מילוי או שתלים ומה העלויות . והאם גם לצורך ניתוח שתלים אצטרך לשלם לביהח באופן פרטי בנפרד? אותה עלות שהניתוח האורטוגנאטי גובה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב ראשית צר לי לשמוע שעברת ניתוח כושל. לצערי, לאחרונה מגיעים אלי לא מעט מקרים כמו שלך הדורשים תיקון אסתטי של הניתוח האורתוגנטי, גם אם הניתוח היה מוצלח בהיבט התפקודי. ולעניננו : קיים מגוון רב של חמרים וטכניקות לשיפור ועיצוב השפתיים ועצמות הלחיים. לאחרונה אני נוטה פחות להשתמש בחמרי מילוי ומעדיף משתלים מותאמים אישית שמאפשרים לי לעצב ולפסל את מבנה הפנים באופן מדוייק ולקבל תוצאה קבועה לכל החיים ללא צורך בטיפולים חוזרים. לגבי השפתיים, זה מחייב בדיקה והתאמה אישית מדוייקת של הטכניקה המתאימה. את מוזמנת להגיע לפגישת יעוץ עם כל הצילומים הדרושים. אני מבטיח לך שניתן לשפר משמעותית את התוצאה, כדי להחזיר לך את החיוך לפנים :-) ד״ר אלון

09/09/2018 | 14:58 | מאת: תהילה

ממש תודה על המענה המהיר ,שאלה נוספת חשובה ,האם השתלים מתקבעים לרקמה הרכה של הלחי או שיש אפשרות לקבע בעצמות עצמם ? כי הרי במצבי שהורידו שומן כשאתבגר יותר מן הסתם תהיה צניחה של העור ובמידה והשתל מונח על הרקמה הרכה הצניחה תהיה כפולה ומכופלת מכובד השתל ? האם השתל מחובר בתפרים או כמו בניתוח האורטוגנאטי עם ברגים ?

מנהל פורום אורתוגנטיה