ניתוח תוך זמן קצר- הכנה אורטודנטית ,לסתות וסנטר

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

28/08/2018 | 20:37 | מאת: אנונימית

הי רציתי לדעת אם מחיר ניתוח 2 לסתות זה מחיר שהוא יחד או בנפרד מהסנטר אם יש צורך גם לגעת בסנטר.. האם יש מצבים בהם ניתן לבצע ניתוח אורטוכירוגי ולוותר על ההכנה אורתודנטית של שנה ..ובמידה והמצב דחוף למטופל ויש דרך לקצר תהליך וגםצלשמור על יעילות הטיפול וכחודש לפניי ניתוח או בסמוך לעשות את ההכנה באופן פרטי ,כמו כן האם ניתן לקבל תור לניתוח תוך חודש באופן פרטי כולל את כל ההכנות במידת הצורך וההחלטה שניתן לנתח תודה

29/08/2018 | 09:11 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, לא תמיד צריך הכנה אורתודונטית, ובמקרים מסוימים גם כשצריך, ניתן לבצע לאחר הניתוח. עלות הניתוח מורכבת מהמרכיבים השונים : ניתוח לסת אחת או שתיים, ניתוח סנטר, ניתוח אף, עצמות לחיים, קו הלסת, מפרק הלסת וכו׳. כיום, התור בממוצע לניתוח באופן פרטי הוא כשלושה חודשים ולניתוח בבילינסון כ-3 שנים. בברכה, ד״ר אלון

29/08/2018 | 13:12 | מאת: אנונימית

תודה על התשובה במידה ואין לי ביטוח ואני עדין מעונינת בניתוח פרטי ותהליך מקוצר ומהיר תוך חודש - ישנה אפשרות להמתנה קצרה משלושה חודשים?

29/08/2018 | 17:37 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

ראי תשובה קןדמת

מנהל פורום אורתוגנטיה