אי סימטריה בין השיניים העליוניות לתחתונות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

08/08/2018 | 06:57 | מאת: דניאל

אני אחרי תהליך של יישור שיניים ושמתי לב שקו האמצע של השיניים העליוניות שלי לא תואם לשיניים התחתונות שלי. שאלתי את האורטודנית, והיא השיבה כי זה יכול לקרות בתהליך של יישור שיניים. אני לא חושבת שזה אמור לקרות כי זה משפיע לי על הסימטריה של הפנים, ומפריע לי מאוד אישית. אני לא בטוחה אם הלסת שלי זזה או שהשיניים זזו ממקומן.

08/08/2018 | 07:54 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום, אם יש אסימטריה בלסת זה לא תקין ויתכן שצריך לתקן בטיפול אורתודונטי ואולי אף כירורגי ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה