ניתוח לסתות וסנטר נסוג

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/08/2018 | 01:02 | מאת: אנונימית

היי ד״ר יש לי שאלה איך זה עובד ? אם יש לבחורה את שני הבעיות האלו ,אחד לסת עליונה טיפה בחוץ והשני סנטר נסוג ..אם עושים את הניתוח לסת גם הסנטר מסתדר? ועוד שאלה, אפשרי נגיד לטפל רק בבעיה אחת ? לטפל רק בסנטר נסוג? אם כן תוכל לפרט בקצרה מה הטיפול שאתה עושה בסנטר כי הבנתי שזה לא כמו שרוב המנתחים עושים שהם שמים שתל בסנטר מה ההבדלים היתרונות והחסרונות? תודה רבה

06/08/2018 | 10:05 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב אם הבעיה שתי הלסתות אני מנתח את שתי הלסתות.ניתוח הסנטר שאני מבצע הוא תיקון צורת העצם של הסנטר ללא שתל כך שלאחר ההחלמה אין חשש לנדידה של השתל, לזיהום גוף זר או ליצירת קפסולה סביב השתל. ניתוח זה מאפשר גם לתקן את צורת הסנטר (לפסל את העצם עצמה) ולא רק להוסיף נפח באיזור מסויים. ד״ר אלון

06/08/2018 | 17:11 | מאת: תגובה

תודה רבה על תגובתך ! בהתחלה כשתכתבת שאתה מנתח את שני הלסתות התכוונתי בשאלה שלי למשו אחר, במקרה שיש גם לסת עליונה בולטת וגם סנטר נסוג אם זה אפשרי לטפל רק בסנטר? ועוד שאלה מה הטווח מחירים של הניתוח הסנטר?ואיך הוא נקרא ?

06/08/2018 | 18:18 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום אם הלסת העליונה באמת בולטת אז צריך לנתח גם אותה ולא רק את הסנטר. בכל מקרה זה בכפוף לבדיקה מסודרת עם צילומים. המחיר בהתאם לסוג הניתוח המתוכנן. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה