קביעת תור לבדיקה וייעוץ

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

24/07/2018 | 00:08 | מאת: אוראל

הי דוקטור , אשמח לדעת איך אני יכולה לקבוע תור לייעוץ ומהי העלות ? לפני שנתיים סיימתי טיפול אורתודנטי אך איני מצליחה לסגור שפתיים כמו שחשבתי שיקרה והפרופיל של הפה לאחר היישור לא מוצא חן בעיני. אציין שהיה לי פער גדול בין הלסתות והרופא השתמש בשיטה כזו שהכניס את השיניים למעלה כמה שיכול ואילו את השיניים למטה הוציא החוצה כדי ליצור איזון. כדי לשמר את התוצאה הוא נתן לי פלטה שקופה שמקדימה שם עליה חומר לבן מתקשה שעלי לשים בלילה כל החיים על מנת שהתוצאה תישמר.הענין שזה לא פשוט כי הלסת שלי לא באמת יצאה החוצה רק השיניים זה לא נח ואפילו מכאיב לי בשיניים שלמטה ולכן אני לא שמה את הפלטה. בביקורת האחרונה נאמר לי במרפאה שמכיון שלא שמתי את הפלטה המנשך לא תקין. אני די מבולבלת הוצאתי על הטיפול הזה המון ולא מרוצה , אשמח לקבל ממך ייעוץ מה הפתרון שיכול להיות אולי ניתוח בכלל. תודה ויו"ט

24/07/2018 | 07:52 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום אוראל את יכולה להעלות תמונה על מנת להמחיש את הבעיה. אם אינך רוצה לעשות זאת בפורום את יכולה לשלוח אלי למייל [email protected] ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה