הדמיה לפני ניתוח לסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

05/07/2018 | 16:11 | מאת: דנה

דר' שלום! רציתי לשאול האם אתה עושה הדמיה איך המטופל יראה לאחר ניתוח לסת גם בבי"ח ציבורי? אם כן, מתי אתה עושה את ההדמיה- לפני החלטת המטופל לגשת לניתוח?

05/07/2018 | 18:19 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב בעבר הייתי נוהג לעשות הדמיה עבור המטופלים אולם לאחר כמה עשרות מקרים הסתבר שהתוצאה עולה בהרבה על ההדמיה בגלל ההתאמה הטובה של הרקמה הרכה לעצם כעבור חצי שנה עד 9 חודשים מהניתוח, שיפור במסת השרירים ועוד. לכן הפסקתי עם זה והיום אני מעדיף לחבר את כל המטופלים לקבוצת תמיכה גדולה וסגורה (כ-250 מנותחים) שיכולים ללא חשש לפרסם את תמונות האמת של ״לפני-אחרי״ שלהם (ולא הדמיה) ובכך להדגים את השינוי הדרמטי בפנים לאחר הניתוח. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה