שלום דוקטור האם אתה יכול לענות לי בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

14/06/2018 | 05:20 | מאת: אשר

שלום דוקטור יש לי בעיה בשיינים הקדמיות שהייתי ילד נפלתי מכה חזקה על הפה נשבר לי השיינים מאז השיינים יצאו לי באופן דרסטתי עברתי ישור שיינים התיישרו אבל לא תוצאה מושלמת אם הזמן יצאו לי בחזרה ממש ואחרי עשר שנים עשיץי טיפול בשקופיות ואני לא מרוצה אני מרגיש שזה יחזור לבלוט לי מתוצאה של הנפילה וחוץ מיזה אני סובל מבעיות שינה מהפרשות של השן השבורה מה אפשר לעשות אם זה מה הבעיה והאם אתה מסוגל לפתור את זה ?

19/06/2018 | 16:22 | מאת: אשר

למה אתה לא עונה דוקטור אתה יכול לענות בבקשה

21/06/2018 | 06:52 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב אשמח לעזור, אתה מוזמן לשלוח לי כאן או בפרטי צילום צפלומטרי וצילום פנורמי כדי שאוכל להתייחס ספציפית. מהתיאור שמסרת קשה להבין האם הבעיה מתאימה לטיפול אורתו-כירורגי או רק יישור שיניים. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה