שלום דוקטור אלון אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/06/2018 | 14:28 | מאת: ב.ע

שלום דוקטור אלון ,עברתי הרחבת לסתות וקידום הלסת התחתונה קדימה ,ניהיה לי קליקים חזקים מהמפרק שמלווים בכאבים ולפעמים גורמים לבעיות בתנועה , יכול להיות שההרחבה לא נעשתה כמו שצריך או שזה גורמים אחרים ,האם יש דרך לטפל בזה ,אקבע אליך תור אני פשוט רוצה לדעת בינתיים האם יש משהו לעשות עם הקליקים והכאבים ,תודה רבה!

10/06/2018 | 16:03 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

קשה להעריך את מצב המפרק ללא בדיקה קלינית. קליקים במפרק מעידים בדרך כלל על הפרעה מכנית שמקורה במיקום הדיסק המפרקי. בבדיקה טיב הבעיה יתבהר ד״ר אלון

10/06/2018 | 16:21 | מאת: ב.ע

תודה על המענה המהיר, אני אגיע לבירור כמובן ,עד שהתור יהיה המפרק לא בסכנה של שבר או משהו כזה נכון ?,למרות המעמסה שהוא עבר עם ההרחבות

מנהל פורום אורתוגנטיה