שינה על צד אחד של הפנים במשך 3 שנים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/09/2017 | 12:50 | מאת: שירה

שלום רב דוקטור. האם שינה בכל לילה על אותו צד אחד של הפנים במשך כמה שנים, לצורך העניין 3 שנים, האם היא יכולה לגרום לאותו צד לשינוי כלשהו ולגרום לבסוף לאסימטריה בין צד ימין של הפנים לצד שמאל? האם יכולה להיגרם פגיעה במסת העצם בצד שעליו מניחים את הראש על הכרית? העצם יכולה לקטון קצת בגלל דבר כזה? או שזה ממש זניח ואין דבר כזה? תודה רבה.

05/10/2017 | 07:00 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב שאלה מעניינת. לא נתקלתי במחקר מבוסס מדעית על הנושא. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה