עיצוב לסת ועצמות לחיים כחלק מניתוח לסת רפואי אורטוכירורגי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/09/2017 | 16:55 | מאת: ערן

שלום דוקטור. אם אדם מועמד לעבור ניתוח אורטוגנטי כירורגי לקידום הלסת התחתונה, האם אפשר לפי בקשה אישית של המנותח גם להוסיף לניתוח פן אסתטי בלבד ולהגדיל לו את צידי הלסת שתהיה יותר מרובעת- כמו בתמונה ולהגדיל גם את עצמות הלחיים שיהיו יותר בולטות? אם כן אז איך עושים את זה? אפשר להוסיף עצם לאיזורים האלה? תודה רבה.

21/09/2017 | 20:28 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום ערן. כמובן, ניתן, אלא שיש להסדיר את הזמנת המשתלים המותאמים אישית מבעוד מועד לפני הניתוח. מאחר מדובר בניתוח אסתטי בעיקרו, פעולות אלה מבוצעות רק בבית חולים פרטי ולא במערכת הציבורית. ד״ר אלון

27/09/2017 | 12:54 | מאת: ערן

מה הכוונה משתלים מוכנים מראש? האם אפשרי לעשות זאת רק באמצעות שתלים מלאכותיים? לא עושים זאת בעזרת הוספת עצם טבעית או משהו כזה?

מנהל פורום אורתוגנטיה