הרחבת לסת תחתונה מטעמים אסתטים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/08/2017 | 01:11 | מאת: דן

שלום, כיום אני בן 22 וסובל מדימוי עצמי נמוך בעקבות לסת תחתונה צרה יחסית. כפי שהוסבר לי איני סובל מבעיה תפקודית קשה, אבל בהחלט מושפעה נפשית מהמצב. הבנתי שיש מכשיר להרחבת הלסת התחתונה, אבל לא הבנתי אם הוא משפיע גם על הנראות החיצונית או רק על חלל הפה הפנימי. ובמידה והוא כן משפיע על הנראות, האם זה יכול לשנות את הפרופורציות של איברים אחרים בפנים? ( מדובר רק על הלסת התחתונה) תודה מראש

19/08/2017 | 18:02 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, אכן, יש מכשיר כזה והוא משפיע כמובן גם על המראה החיצוני. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה