שאלה אחרי הרחבת לסתות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/06/2017 | 19:08 | מאת: בר

שלום ,עברתי הרחבת לסתות וקידום לסת תחתונה בעזרת מכשור אני עדיין מרכיב מכשיר לאיזון הלסתות התחלתי את הטיופל לפני שנתיים בגיל 17 והיום אני בן 19, שמתי לב שהסנטר שלי השתנה וניהיה בולט וגדול יותר ממה שהיה ,יכול להיות שההרחבה עשתהאת זה והאם יש דרך לטפל בזה כי זה התחיל להפריע לי ממש ולערער לי את הבטחון ,תודה

17/06/2017 | 11:56 | מאת: בר

וגם עצמות הפנים השתנו ממש.

24/06/2017 | 19:03 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

כמובן. צור קשר בפרטי

24/06/2017 | 22:30 | מאת: בר

תודה רבה דוקטור, אני אקבע תור ואבוא אלייך כי גם התחילו לי ממש קליקים מהמפרק שממש מזעזעים לי את הפנים ואחרי שיוצא קליק אני מוגבל בתנועה והרופא שלי לא כלכך יודע איך להתמודד עם זה ואני מרגיש שמשהו לא בסדר וגם כאבים בעצמות הפנים ,תודה רבה על התשובה

מנהל פורום אורתוגנטיה