נגישות
נגישות

ניתוח אורתוגנטי- השפעה פסיכולוגית

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

15/06/2017 | 12:27 | מאת: הילה

שלום, כיום אני בת 25 וסובלת מדימוי עצמי נמוך בעקבות לסת תחתונה בולטת. כפי שהוסבר לי איני סובלת מבעיה תפקודית קשה, אבל בהחלט מושפעת נפשית מהמצב. האם ישנה האפשרות לאבחון פסיכולוגי אשר יקל על עלות הניתוח? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

השנה פורסמו תקנות חדשות שהרחיבו את ההתוויות לניתוח בכיסוי מלא של קופת חולים. יש להגיע אלי לבדיקה עם סט צילומים אורתודונטי מלא ואנליזה על מנת לקבוע מראש אם במקרה שלך יהיה כיסוי מלא לתהליך או לא. לפרטים נוספים את פני אלי בפרטי. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה