שאלה כללית בנושא אורטודנט

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/06/2017 | 09:02 | מאת: ענבל

הייתי מעוניינת לדעת האם כבר מצאתם אורטודנט בטופס 17 לתוכנית המשותפת שלכם עם שניידר. היינו אצלכם וזה היה המחסום להמשך, תודה. אשמח לתשובה והאם כדאי לפנות לסורוקה אנחנו מהדרום.

15/06/2017 | 17:18 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב את יכולה לבצע את ההכנה האורתודונטית בכל מסגרת שיש בה אורתודונט מומחה ובתנאי שהתהליך יהיה בשיתוף פעולה ופיקוח של המנתח. טעות נפוצה היא לסיים את הטיפול האורתודונטי המכין, ואז כאשר מגיעים למועד הניתוח ההכנה אינה מתאימה או אינה מספקת. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה