ניתוח בלסת וחריקת שיניים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

11/04/2017 | 21:44 | מאת: דנה 123

שלום ד"ר , יש לי תאריך לניתוח להחלפת מפרק בלסת . שכחתי לידע את המנתח שלי שאני חורקת שיניים מידי פעם, ואני אפגוש אותו רק יום נפני הניתוח. ורציתי לשאול אם זה קריטי שלא אמרתי , ואם אצטרך להשים משהו אחרי הניתוח ? אשמח שתענה , דנה !

14/04/2017 | 06:01 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום דנה, אני לא בטוח שהבנתי : מדוע את עוברת ניתוח במפרק הלסת ? האם לא עברת תהליך בירור מלא שכולל שיחה עם הרופא, הבנה של הגורמים לבעיה במפרק, טיפול שמרני עם סד לילה ? נראה לי תמוה ביותר, ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה