רעשים במפרק הלסת בזמן לעיסה ודיבור

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

20/01/2017 | 17:17 | מאת: שי לוי

ד״ר אלון שלום, אחרי מספר ביקורים אצלך בשנתיים האחרונות וביקורת אחרונה בשבוע האחרון, החלטנו לדחות את עניין הניתוח ולראות אם יש החמרה בסטייה של הלסת שלי. היום התחלתי להרגיש רעשים בתוך האוזן בזמן שמפרק הלסת עובד (בזמן לעיסה ודיבור), דבר שלא קרה עד עכשיו. מאחר וזה קורה חשבתי לשאול אותך בעניין הזה ולהתייעץ איתך מה אני יכול לעשות ואיך לבדוק את סיבת הרעשים שהחלו. תודה מראש, שי לוי

24/01/2017 | 18:29 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום שי, החמרת רעשי המפרק מעידים על שינוי בעמדת הדיסק. על מנת להעריך את המצב לאשורו ולהחליט אם יש צורך בהתערבות יש לבדוק קלנית ובמקרים נבחרים לבצע הדמיה מתאימה (בדר״כ MRI). ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה