חשד לאפילפציה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/04/2012 | 12:43 | מאת: בת 28

צוהריים טובים , לפני חודש קרה לי כמו התקף אפליפציה ( זאת הפעם הראשונה שקורה לי ) וחזר פעמיים נוספות בחודש הזה , ולכן הלכתי לרופא המשפחה ששלח אותי לנוירולוג ששלח אותי לבדיקת EEG ראש לחשד לאפליפציה , הנה תשובת הEEG - נרשמה פעילות רקע אחורית של 6-7 לשינה , סימטרית , מגיבה לפקיחת עיניים בטא קדמי . בזמן אוורור יתר ומספר דקות לאחר הפסקתו נצפו גלים בתדר של 5-6 לשני , סימטרית , סינקרונית אין תגובה לגירוי אור . לסיכום : האטה כללית קלה עד בינונית . תשובת ה - CT ראש שעשיתי לפני חודשיים ( לפני ההתקפים - עשיתי אותם בגלל כאבי ראש) ידוע על ציסטה ארכנואדלית עם סימני לחץ מקומי . מה אומרת תשובת ה- EGG והאם כן מצביעה על אפיליפציה ? והאם יש עוד בדיקות לוודא שמשקרה אפילפציה או לא ? תודה וחג שמח , בת 28

10/04/2012 | 10:21 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

צריך לעשות EEG בחסך שינה. חייבת לעשות הולטר לב (הולטר א.ק.ג.) ובדיקת אקו לב. מה תיאור האירועים של עד ראיה?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים