שרירים מתוחים-תפוסים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/08/2011 | 11:36 | מאת: ezabel

שלום רב שלום רב אני בת 48 יש לי C.P אשר בא לידי ביטוי בחולשה בצד ימין של הגוף, במיוחד ברגל. בחודשים האחרונים אני נוטלת אסטו בהמלצת רופא המשפחה שלי עקב התקפי חרדה שהחלו לאחר פטירתה של אימי לפני חצי שנה.לאחרונה אני חשה בשרירים תפוסים ,כאילו "תפוסה" במיוחד ברגליים. שאלתי: האם לדעתך זה יכול להיות מהחמרה של ה C.P האם זה מעליה של הספסטיות, או בעקבות הכדור? מה דעתך? תודה על תשובתך וכל טוב

07/08/2011 | 17:53 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב, אני לא חושב שסיבה להחמרת ספסטיות היא שימוש בESTO. כדאי לפנות לנוירולוג לצורך בדיקה מעמיקה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים