שיקום לאחר אירוע מוחי דחוף!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/07/2011 | 12:29 | מאת: סיוון

אימי עברה אירוע מוחי לפני שבוע נמצאת בבית חולים מאיר בכפר סבא,צד ימין שלה משותק. כעת רוצים להעביר אותה לשיקום הוחלט או ?מלבן בנתניה?. או ?בית בלב ברעננה?. השאלה מה יהיה יותר טוב איזה מקום יותר טוב?? כולם ממליצים על לווינשטיין .והיא נמצאת במכבי אומרים שלווינשטיין לא קשור למכבי. אין דרך להגיע ללווינשטיין ואיזה מקום יותר טוב לשיקום? מחכה לתשובה תודה רבה סיוון..

28/07/2011 | 17:01 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב אני אישית לא מכיר שום מוסד שתואר כאן, אך תמיד טוב לבדוק בעצמך ולראות על המקום.

28/07/2011 | 18:39 | מאת: ברק

סיוון שלום, אני הייתי מאושפז בתל השומר לאחר חבלת ראש, ממליץ בחום. עובדה חשובה מאוד היא שבתל השומר נמצאים שניים בחדר בעוד שבלוינשטיין שישה. תבדקי אם אמך יכולה להגיע לתל השומר, אם כן לכי על זה. ייתכן שאין מקום פנוי. בהצלחה ברק

11/04/2012 | 00:44 | מאת: סיווון:)

בסוף הצלחנו והיר השתקמה בלווינשטיין

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים