שני ממצאים מדאיגים (כאב ראש חודשיים)

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/10/2011 | 07:43 | מאת: עמאד

השתתפתי כאן בתאריך 19-10-2011 .. אני חודשיים עם כאב ראש ברקה השמאלית שמתפשט ומחליש את כל הגוף ולא מקבל תרופות..בצעתי MRI ממצא ציסטה 3.6 מ"מ בפורמן מונרו ..ניוכירוג באיכילוף ביקש MRI נוספת בעוד 4 חודשים ולנסות תרופות ל cluster headache וגם eeg //eeg תקינה (לא קבלתי תשובה מפורטת) ..הנויורולוג שלי לא הסכים לתת לי תרופות שהומלצו ..ונתן לי תור ל MRI ..הממצא השני בבדיקת דם parietal cell ab נתגלה חיובי 1:20 הניורולוג הזניח ממצא זה בגלל b12=264 .. קראתי באנטרנט שהממצא גם משפיע על מערכת החיסון .. מה עלי לעשות עכשיו כאש עדיין כאוב ולא מטופל? מי יוכל לפענח לי את תוצאת בדיקת הדם? והאם היא קשורה לכאב הראש?

31/10/2011 | 18:33 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

משמעות של קיום נוגדנים כנגד תאים פריאטליים תבדוק אצל רופא גסטרו, אך רמת ויטמין B12 לא נמוכה במיוחד. לגבי טיפול תרופתי - תשאל את נוירולוג שלך אני בטוח שתקבל התיכסות.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים