התעלפויות חוזרות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/07/2011 | 16:00 | מאת: אילנית

ד"ר שלום אני בת 33, מזה מספר שנים אני סובלת מהתעלפויות שתמיד מגיעות בעיקבות ארוע מסוים כגון: בדיקות דם, כאב חזק וכו' . תמיד יש ארוע מקדים לעילפון. בעבר איבחנו את ההתעלפויות כואזו וגאליות אך המשך הברור הופסק מאחר והקופה לא אשרה CT ן- MRI. אני מאוד מוטרדת מהעניין שכל פעם שאני לא חשה בטוב אני יכולה להגיע למצב של עלפון. בשנים האחרונה אני גם לא שותה כלל אלכוהול כי זה מאיץ לי את הדופק וגורם לי לתחושה של עילפון. האם ישנו חשד שיכול להיות לי אפילפסיה.?? אודה על תשובתך.

21/07/2011 | 17:39 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אילנית, שלום אני לא הרגשתי בסיפור כיוון של אפילפסיה. בכל מקרה הייתי עושה את EEG - ELECTROENCEPHALOGRAPHY.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים