שיתוק לאחר קדחת הנילוס המערבי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/11/2016 | 21:49 | מאת: אריאלה

חברה חלתה במה שאובחן כקדת הנילוס המערבי. בתחילה סבלה כאבים קשים וחום גבוה ולא אובחנה ונעשה לה פעמיים ניקור מותני ולבסוף לאחר כמויות אדירות של אנטיביוטיקה אובחנה כחולה בקדחת הנילוס המערבי. היו לה קשיי נשימה ובוצעה פתיחה בקנה הנשימה להקלת הנשימה וגם לקתה בשיתוק שלא עבר. האם השיתוק הוא אירברסיבילי או שאט אט המצב יחזור לתיקנו?

החלמה משיתוק הנובע מוירוס קדחת הנילוס המערבי לרוב איננה מלאה, ומאתגרת. צריך תכנית שיקומית טובה כדי לראות כמה החלמה תקרה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים